Plata Online

Plata facturi online
Acum puteti plati online facturile Tfiber simplu si rapid, fara autentificare, direct de pe site, cu un minim de informatii .

De ce plata online?

Serviciul este gratuit-comision 0
Confirmarea platii este rapida
Inregistrarea platii este imediata – la finalizarea tranzactiei

Solutia de plata online este furnizata de catre EuPlatesc- furnizor de servicii de integrare a platilor in Romania.

Ce trebuie facut?

Pentru initierea platii acceseaza si completeaza Formularul de plata online factura de mai jos.
Aveti intrebari referitoare la modalitatea de plata online facturi pentru serviciile Tfiber?Poti apela Departamentul Relatii Clienti Tfiber la numerele de telefon: 0764087070, program: Luni – Duminica: 10-22.
Mentionam ca platiile se mai pot face si pe terminale de plata ale parterilor nostrii QIWI, ROMPAY si ZebraPay ,daca doriti prelungirea abonamentului pentru o perioada de maxim 7 zile apasati Prelungeste

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar “ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectueaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile internationale Visa/MasterCard care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Suma
Nume
Prenume
Adresa
E-mail
Telefon
Plata recurenta – doresc sa platesc lunar aceasta suma

Comments are closed.