Internet Mobil 4G

Tfiber sfatuieste persoanele interesate de achizitionarea unei solutii  3G/4G sa consulte initial harta de acoperire . Este indicat sa aveti in vedere:

▪ In cazul achizitionarii unor solutii la punct fix, daca locatia unde doriti utilizarea serviciului Internet se afla in raza de acoperire 3G/4G. Deoarece solutiile la punct fix sunt in general folosite in interiorul unei cladiri, Tfiber recomanda setarea hartii de acoperire .

▪ In cazul achizitionarii unor solutii portabile, daca locatiile in care este cel mai probabil sa aveti nevoie de acces la Internet se afla in raza de acoperire 3G/4G. Deoarece folosirea unei solutii portabile implica in general utilizarea atat in spatii deschise cat si in interiorul cladirilor.

In cazul in care locatiile vizate nu se afla in raza de acoperire 3G/4G, dar orasul in care sunt situate este acoperit de 3/4G, va rugam sa ne contactati  Consultantii de vanzari care vor raspunde solicitarii dumneavoastra pot face verificari suplimentare, va pot informa cu privire la termenul estimat pentru dezvoltarea acoperirii in zonele respective si va vor tine la curent cu evolutia lucrarilor.

Comments are closed.